Demetrio Ribes
Generalitat Valenciana Consellería de infraestructuras, territorio y medioambiente
Estàs en: Pàgina principal > notcies > fitxa
 
Noticias
Diumenge, 11 de maig de 2008

La Cátedra Demetrio Ribes UVEG-FGV participa en el III Congrés Internacional de Patrimoni i Història de l'Enginyeria

La Càtedra Demetrio Ribes UVEG-FGV ha participat en el III Congrés Internacional de Patrimoni i Història de l'Enginyeria celebrat els passats dies 7, 8 i 9 de maig en les Palmes de Gran Canària.

 

La Càtedra Demetrio Ribes UVEG-FGV va participar en este simposi amb les ponències “Sobreviure en la història: el pont de l'Alcúdia. L'obra pública i el concepte de restauració” e “Enginyers i artífexs de l'obra pública a la Comunitat Valenciana. Resultats i aplicació pràctica d'un projecte I+D”.

 

A través d'este congrés, organitzat per l'Escola Universitària Politècnica de la Universitat de les Palmes de Gran Canària (ULPGC) i el Centre Internacional per a la Conservació del Patrimoni (CICOP) s'ha pretés consolidar un fòrum de coneixement i intercanvi d'experiències en les àrees de conservació, rehabilitació i restauració del patrimoni de l'enginyeria, tant a Europa com a Amèrica. A més de difondre la història de l'Enginyeria, i la posada en actualitat d'enginyers no coneguts pel gran públic, que no obstant això han suposat veritables fites en l'avanç de l'Enginyeria.

 

 

Imàtgens:

  

© 2006 - Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori/Cátedra Demetrio Ribes UV-CHOPVT.
Nota Legal